Vintage shopping

Har varit och vintageshoppat tillsammans med Therese. Köpte ett skitsnyggt linne för ca 10 dollar samt lite annat skit som jag förmodligen aldrig kommer använda. Vi var bland annat på  Iguana Vintage Clothing på Hollywood Blvd, sedan vidare till JetRag La Brea och sist till Melrose Avenue som är ett riktigt vintage paradis med en massa spännande affärer. Nu ska jag betala räkningar och skriva lite mejl. Sen ska jag nog rita lite brudar..

Den som frågar vart jag köpt mina brillor skickar jag en krigsskadad alban på och blockerar IP adressen för.

0 kommentarer
 • Hahahahah en krigsskadad Alban hhahaa mitt ex var just det och jag bara kom och tänka på honom när jag läste det och det gav mig ett gott skratt!! Jeep doing your thing girl!!!

  Nina 2012-04-07 02:59:00
  Svara
  • Men alltså gud i London har folk ingen självdistans/humor?! Idag skämtar man om allt, man behöver inte skratta om man inte vill & att skriva nåt slags moralkakeinlägg om hela grejen .. LOL.

   Slår vad om att ni moraltanter/gubbar själva använder ord som cp, mongo, hora, luspudel etc. Det är dock ok att skriva pudel, bara man inte skriver luspudel för det är inte kul för hundar att ha löss!!!

   U 2012-03-23 18:45:13
   Svara
   • Måste bara säga att du är den vackraste jag sett :) Jag tänkte göra läpparna hos Eva, undrar bara hur mycket du lagt in?
    Ha det så bra KRAM

    Angelina 2012-03-21 09:45:21
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack för din kommentar.